رژیم صهیونیستی زیر ضربه موشک‌های مقاومت | اجرای ۵۸ عملیات نظامی توسط حزب‌الله در ۲۴ ساعت اخیر

  • کد خبر: ۴۰۵۷۴۰
  • ۲۲ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۲:۰۴
رژیم صهیونیستی زیر ضربه موشک‌های مقاومت | اجرای ۵۸ عملیات نظامی توسط حزب‌الله در ۲۴ ساعت اخیر
حزب‌الله لبنان در جدیدترین بیانیه خود در واکنش به جنایات رژیم صهیونیستی در بمباران بیروت و نقاط مختلف لبنان، از اجرای ۵۸ عملیات نظامی علیه مواضع ارتش رژیم صهیونیستی در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حزب‌الله لبنان در جدیدترین بیانیه خود در واکنش به جنایات رژیم صهیونیستی در بمباران بیروت و نقاط مختلف لبنان از اجرای ۵۸ عملیات نظامی علیه مواضع ارتش رژیم صهیونیستی در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و گفت: این عملیات‌ها شامل هدف قرار دادن تجمعات نظامیان، پایگاه‌ها، پادگان‌ها و زیرساخت‌های نظامی رژیم صهیونیستی در مرز‌های لبنان و فلسطین اشغالی و همچنین شهرک‌های صهیونیست‌نشین در شمال اراضی اشغالی بوده است.

وی افزود: بخش قابل‌توجهی از این حملات در پاسخ به نقض مکرر توافق آتش‌بس و ادامه تجاوزات علیه مناطق مختلف لبنان از جمله بیروت، جنوب این کشور و شهر‌هایی مانند صور و نبطیه انجام شده است.

مقاومت لبنان اعلام کرد که در این عملیات‌ها از انواع تسلیحات از جمله راکت‌ها، پهپاد‌های انتحاری و گلوله‌های توپخانه‌ای استفاده شده و برخی اهداف مهم از جمله پایگاه دریایی اشدود، مراکز نظامی در صفد و عکا و هم چنین چندین شهرک صهیونیست نشین هدف قرار گرفته‌اند.

همچنین در میان اهداف اعلام‌شده، انهدام یک دستگاه تانک «مرکاوا» و اصابت مستقیم به تجمعات نیرو‌های نظامی رژیم صهیونیستی نیز ذکر شده است. حزب‌الله تأکید کرد که این اقدامات در چارچوب «پاسخ به تجاوزات» و دفاع از حاکمیت لبنان صورت گرفته و تا زمان توقف کامل حملات رژیم صهیونیستی ادامه خواهد داشت.

در پایان این بیانیه آمده است که مقاومت اسلامی خود را موظف به دفاع از سرزمین و ملت لبنان می‌داند و اجازه نخواهد داد دشمن به اهداف خود در این کشور دست یابد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.